Menu Sluiten

Materiaalman: Gerbrand van Dijk
Planing Posten: Petra van den Hengel

Wat doen wij?

Onze EHBO vereniging leidt mensen op tot een volwaardige EHBO’er. Ook is het mogelijk om een Reanimatie training te volgen. Onze leden worden opgeleid volgens de regels die zijn opgesteld door het Oranje Kruis.

De eerste regels van EHBO:

• Let op eigen veiligheid !!
  • Ga na wat het slachtoffer mankeert
  • Help het slachtoffer waar hij ligt
  • Zorg voor deskundige hulp
  • Stel het slachtoffer gerust
Mocht u vragen hebben, richt deze aan het secretariaat: secretariaat@EHBOachterveld.nl

Ben van Middelaar

Voorzitter

Sinds april 2018 heeft Ben de voorzittershamer van Berend Scheffner overgenomen. Hij heeft sinds 2010 zijn EHBO-diploma en is ook, naast Trees, kaderinstructeur. Hij leidt de bestuursvergaderingen en de jaarlijkse Ledenvergadering.

Corrie van de Hengel

Secretariaat

Corrie beheert het secretariaat. Zij notuleert tijdens de vergaderingen. Onderhoud de contacten met de Nationale bond en ontvangt alle post voor de vereniging. Onderhoudt het ledenbestand en houdt de geldigheid bij van alle diploma’s van de leden.

Dorien Steenbeek

Penningmeester

Dorien zorgt voor de financiën van de vereniging. Maakt de nota’s voor onze klanten. Zorgt voor een helder en duidelijk financieel jaarverslag die zij presenteert tijdens de Jaarvergadering.

Gerbrand van Dijk

Materiaalman

Gerbrand zorgt ervoor dat elke post wordt voorzien van de benodigde materialen. Hij houdt nauwlettend in de gaten of onze AED’s in goede staat verkeren. Tijdens de Tour de Junior is Gerbrand een van de chauffeurs van de volgauto’s van de wielerkaravaan.

Petra van de Hengel
Posten

Het aanspreekpunt voor de aanvragen van Posten is Petra. Zij ontvangt de aanvragen van externen die een EHBO-post bemand wil hebben. Petra legt deze aanvragen via mail aan de leden voor. Bewaakt de contacten tussen onze leden die posten en de aanvragers.