Van het Bestuur

BRIEF AAN DE LEDEN VAN DE VOORZITTER:
Geachte leden,
Zoals we gewend zijn, sluiten we ons seizoen af met de Ledenvergadering. Geslaagde cursisten krijgen het diploma uitgereikt. Er zijn helaas andere tijden aangebroken.
Zoals jullie begrijpen, kunnen en mogen we deze gezellige en feestelijke avond niet door laten gaan. De Corona crisis heeft een dikke streep door onze planningen gezet.
Ook vele activiteiten in ons dorp kunnen niet doorgaan. De regering heeft tot 1 september alle activiteiten afgelast. Dat houdt in dat wij niet worden opgeroepen om te  posten bij Schoolvoetbal toernooien, Tour de Junior, Bouwdorp, Rommelmarkt van DWS, het Shantykoren festival en andere evenementen.
Wij als EHBO’ers begrijpen maar al te goed dat onze gezondheid voorop staat. Ook al valt het ons zwaar: de opgelegde maatregelen zullen we moeten opvolgen. Inmiddels is de samenleven een “Anderhalve meter samenleving” geworden. Het thuis werken, videobellen en face-timen is al aardig ingeburgerd bij de burgers.
Wij als bestuur vinden het van groot belang dat de leden elkaar treffen en spreken tijdens onze Ledenvergadering. We kijken terug op het afgelopen seizoen en we kijken vooruit naar het seizoen dat gaat komen. Kortom: de leden treffen elkaar live.
Voor dit moment geldt dus dat ons seizoen ten einde is gekomen en zullen we afwachten welke maatregelen de regering voor na 1 september treft.
Voor nu hopen wij als bestuur dat de Ledenvergadering plaats kan vinden voor de start van het nieuwe seizoen. Pas in augustus zal hier duidelijkheid over komen en brengen we jullie op de hoogte.
Voor nu willen wij jullie allemaal bedanken voor de inzet bij het posten in het afgelopen seizoen. De nieuwe, geslaagde leden Bea, Maaike, Audrey, Joke, Lisa en Djania: gefeliciteerd met het behalen van het diploma en welkom bij de EHBOvereniging Achterveld.
Blijf gezond, zorg voor elkaar en houdt afstand (1,5 meter).
Wij treffen elkaar weer in september.
Namens het bestuur,
Ben van Middelaar